Bag Om

Davo (SwimEye) blev præsenteret i sommeren 2005, hvor initiativtagerne havde et stærkt fokus på udvikling og kommercialisering af drukningsalarm SwimEye ™. De tre iværksættere - Torodd Buer, Oral Sjøflot og Arne Martin Meling - etablerede formelt selskabet den 15. november 2005 efter nogle få måneders undersøgelser. I juli 2006 blev den første version af produktet SwimEye ™ udviklet efter en testperiode på seks måneder i Stavanger Swimming Pool. Det første salg af drukningsalarmer fandt sted samme sommer til Stavanger kommune.


Virksomheden er i dag veletableret og har sine kontorer i Auglendsdalen i Stavanger kommune. Selskabet ejer og forvalter alle rettigheder til SwimEye ™ i både Norge og resten af ​​verden. De nordiske lande ses som fokus- og hjemmemarkeder, men stigende interesse fra europæiske lande og USA betyder, at ledelsen har en international tilgang. I de seneste par år er SwimEye ™ blevet markedsleder i sin niche i Norden med en meget høj markedsandel.


Vi har et godt og sundt forretningsetik og behandler etik som en integreret del af vores forretning. I den forbindelse forventer vi, at alle, der handler på vores vegne - både internt og eksternt - opretholder en høj etisk standard.


I november 2015 fejrede Davo sit 10 års jubilæum.

Vores kerneværdier er opbygget under vores identitet som udvikler, producent og distributør af SwimEye ™ -tryksalarmen.


Vores medarbejdere arbejder derfor som følger:


Vi ønsker at fremstå som en troværdig spiller og tilbyde et sikkert og moderne sikkerhedssystem. Vores medarbejdere har derfor et stærkt fokus på at styrke SwimEye ™ og levere i overensstemmelse med de høje forventninger. Vi er meget bekymrede over at du som kunde vil være glad og kan regne med den drukne alarm.

 

Vi er en seriøs spiller inden for vores niche, der tilbyder kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. Vores underleverandører er også etablerede spillere, der lever op til alle vores kvalifikationskrav.


SwimEye medarbejdere har høj teknisk ekspertise i dimming alarmer med automatisk detektion. Vi har lang fart i vores afdeling og deler vores viden med vores omgivelser.